Kom och vissla med mig.

I fredags var det dags att fira linns student :) Tyckte så synd om alla studenter som fick springa ut i total spöregn, usch! Men på kvällen blev det desto bättre, solsken och blå himmel :) Hade en riktigt bra kväll och jag tror linnsan också hade det, vilket är huvudsaken :)

Igår blev det pizza, godis, massvis med cola och grillat på kvällen med berg och sandra :) precis så som en bakisdag ska vara.

Idag är det dags att kötta på gymmet, kommer gå sjukt trött.. men måste börja någon gång :p Till veckan börjar jag mitt sommarschema på tranan och standard varje år är att jag jobbar midsommar, så det får bli en nykter midsommar i år igen. Men cash is king? Känner att detta är sista sommaren jag gör på tranan, vill testa på något nytt snart.. Liksom komma bort ifrån hagfors :p det kommer alltid finnas kvar och det är nu eller aldrig som man ska lämna denna lilla håla!


Something beautiful.

Här kommer bildbomben som jag skrev om i förra inlägget. Nu var det väl
fan om det inte ska funka!!!
 
Hos nissa. Två brudar som är taggade på att åka fyrhjuling :D
 
 
 
Marknaden.
 
 
 
 
 
 
Stockholm baby.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under helgen har jag jobbat, men jag har hunnit med en massa roligheter ändå :)
Fredag spenderade jag precis som man ska spendera sina lediga dagar under
sommaren, i solen på en brygga med trevligt sällskap :) på kvällen blev det några cider
hemma hos swampen innan vi gick till folkan. Lördag bjöd på jobb, bal och hemmafest
på kvällen :D en riktigt bra och rolig kväll! Söndag blev det bakismat innan jobbet kallade.
 
 
 
 
 
Finast på hela balen v
 
 
 
 
 
 
 

När du skriker ut mitt namn.

Halloj! sitter för tillfället i soffan med kaffekoppen i hopp om att bli piggare innan det är dags för träning.. Så tänkte skriva några rader om vad som har hänt sen sist :) kul att blicka tillbaka på sen!

Var som sagt iväg till turkeland med mamma och Helén den åttonde maj :) en bra resa som bjöd på massa skratt, men alldeles för lite sol. Fast det var bara att gilla läget, för vädret rår ingen människa över som en tant på jobbet alltid säger.. och det är så sant så :p

När jag kom hem var det tillbaka till verkligheten direkt, jobbet kallade redan dagen efter hemkomst.

Har vart på babyshower för bästa Denise :) blev tillslut en lyckad kväll efter all planering. Lär inte dröja innan det är dags igen, fast då blir det för Sara istället som väntar en liten :D så roligt!

Marknaden kom till kära hagfors, det firade jag med en nykter fredag i bergsäng hos johan där vi åkte fyrhjuling. Längesen jag skratta så mycket :D På lördag blev det däremot en karatefylla för min del. Bakfull som ett svin började jag jobba kl fyra på söndag, vilket jag trodde skulle bli min död -.- uhhjj för alkohol!

Jag och millan har även besökt huvudstaden i två nätter där vi spenderade massa pengar, åt god mat, njöt av det underbara vädret, besökte globen och fick se bästa BEYONCE :D vilken kvinna hon är! Så jävla grym.

Bara för att jag tänkte ladda upp massa bilder nu, så gick det såklart inte. Gaahh!! det får helt enkelt bli i ett annat inlägg.. om jag orkar vill säga.


RSS 2.0